Wordt beter vindbaar voor jouw doelgroep

Het begint met een goede vindbaarheid. Je wilt immers gevonden worden in Google, want wat heb je aan je website als er geen bezoekers komen.

N

Webkunner vindt de beste zoektermen voor op je website

N

Je website wordt geoptimaliseerd voor deze zoektermen

N

De bezoeker ziet op je website dat jij kan helpen

  1. Home
  2. Zoektermen optimalisatie

Webkunner zoektermen optimalisatie

Met de zoektermen optimalisatie van Webkunner behaal je online succes met je website. In Nederland maakt bijna iedereen gebruik van Google en slechts de top 20 zoekresultaten worden serieus genomen door een groot deel van de zoekers. Het is daarom van groot belang om tussen deze topresultaten te staan om zo meer gerichte bezoekers naar je website te trekken. Deze bezoekers zien dat jij hen kan helpen, wat vervolgens kan leiden tot meer omzet voor jouw onderneming.

BETER IN GOOGLE STAAN MET JE BEDRIJF

Webkunner heeft ervaring in zoekmachine optimalisatie en is goed in het vinden van de juiste zoektermen.

DE SEO AANPAK:

STAP 1, ZOEKTERMEN ONDERZOEK

Ik doe een onderzoek naar de zoektermen die de doelgroep gebruikt. Na het grondig controleren van verschillende zoektermen en alternatieve varianten, worden de meest geschikte zoektermen geïdentificeerd. Deze zoektermen worden geselecteerd op basis van voldoende zoekvolume en een laag niveau van concurrentie in de Google-zoekresultaten. Door gebruik te maken van dergelijke zoektermen, vergroot je de kans om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen. Over het algemeen zijn er tussen de 1 en 6 zoektermen die echt potentie hebben.

STAP 2, LANDINGPAGES

Na het selecteren van de geschikte zoektermen, wordt er voor elke zoekterm een nieuwe pagina aangemaakt op de website. Het is jouw taak om een tekst van minstens 350 woorden te schrijven voor elke zoekterm. Mocht je hier moeite mee hebben, dan kan Webkunner jou helpen door SEO-teksten te schrijven.

Na het schrijven van de tekst wordt de pagina volledig geoptimaliseerd voor de zoekterm, wat ook wel bekend staat als een landingpage. Deze methode is niet alleen effectief, maar ook betaalbaar en vele malen goedkoper dan Google Ads.

Met mijn zoekmachine optimalisatie heb je:

N

Een kans beter gevonden te worden in Google

N

Meer bezoekers naar je website

N

Betere conversie

seo zoektermen optimalisatie
{

KLANTEN AAN HET WOORD

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Ellen Hendrickx

Breda Yoga

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Margotmaaskant.nl

...ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties.

Margo Heijkant

Methode Rust in de klas

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.