Website voor ZZP ers !

Webkunner maakt betaalbare kwaliteit websites en webshops

Website voor zzp ers

Je bent opzoek naar zzp website voorbeelden of naar een betrouwbare en betaalbare webdesigner?

Ik, Martijn Kuilema, ben een fulltime zzp webdesigner uit Breda, sinds 2008. Niet iedere ZZP er vindt het een prettig idee om met een groter internetbureau te moeten samenwerken. Ik maak met veel enthousiasme websites voor zzp ers, van kleine websites tot grote opdrachten en webshops. Ik wil graag jouw nieuwe website maken!

Voorbeeld goede website zzp

In mijn portfolio vind je vollop voorbeelden van goede websites voor zzp ers. Websites waarover is nagedacht. Met de bezoeker als uitgangspunt, wat deze op de website verwacht te zien en te vinden. Betaalbare kwaliteit websites die op ieder scherm werken en eenvoudig zijn te beheren.

Ik maak je website met het WordPress beheersysteem (CMS). Hiermee kan ik gebruiksvriendelijke en professionele zzp websites bouwen die eenvoudig zijn te beheren. Dan sta jij met je website professioneel online en kan je teksten en foto’s zelf aanpassen.

Meedenken

Als we je ideeën en wensen doornemen denk ik graag met je mee, dat vind ik leuk. We hebben tijdens het bouwen regelmatig contact om de voortgang te bespreken en je kunt live online meekijken met de ontwikkeling van je website.
Zocht je met website voor zzp ers eigenlijk naar meer achtergrond informatie, bekijk dan eens de website van ZZP Nederland.

De kenmerken op een rij:

N

Webkunner maakt websites voor ZZP ers

Ik ben een betrouwbare en toegankelijke websitebouwer

Ik ben zelfstandig ondernemer en daarom kan ik besparen op overhead kosten

Ik ben expert in WordPress webdesign

Voor ZZP website voorbeelden moet je bij Webkunner zijn

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

EEN NIEUWE ZZP WEBSITE

Een nieuwe WordPress website laten maken.

EEN NIEUWE WEBSHOP

Een nieuwe WooCommerce webshop.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Een beter positie in Google krijgen.
{

KLANTEN AAN HET WOORD

Ellen Hendrickx Breda Yoga

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Margot Maaskant Margotmaaskant.nl

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Sabine de Rooij Kids2me

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee.
Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.