076-700 2112

martijn@webkunner.nl

Website voor ZZP ers

Hallo ZZP’er! Als webdesigner begrijp ik hoe belangrijk het is om als ZZP’er een professionele en betrouwbare uitstraling te hebben op het internet. Graag help ik je bij het creëren van een website die bij jouw onderneming past en die potentiële klanten aantrekt.

N

Je website is gericht aan je bezoeker en op conversie

N

Je website is geöptimaliseerd voor snelheid

N

Je website is eenvoudig te beheren

  1. Home
  2. Website voor zzp ers

Website voor zzp ers

Je bent opzoek naar zzp website voorbeelden of naar een betrouwbare webdesigner?

Als fulltime webdesigner uit Breda sinds 2008, begrijp ik dat niet alle ZZP’ers graag samenwerken met grotere internetbureaus. Met veel enthousiasme maak ik websites voor ZZP’ers, ongeacht de omvang van de opdracht. Ik ben er om jouw nieuwe website te maken, niet alleen als online visitekaartje, maar als een website waarmee je nieuwe klanten kunt aantrekken.

Een goede website zzp

Mijn portfolio bevat volop voorbeelden van goede websites voor ZZP’ers. Websites waarover goed is nagedacht, met de bezoeker als uitgangspunt en die gericht zijn op conversie, passend binnen de huisstijl en eenvoudig te beheren.

Meedenken

Als we jouw ideeën en wensen bespreken, denk ik graag met je mee. Tijdens het bouwen van de website hebben we regelmatig contact om de voortgang te bespreken en je kunt live online meekijken met de ontwikkeling van je website. Als je meer achtergrondinformatie zoekt over websites voor ZZP’ers, raad ik je aan om de website van ZZP Nederland te bekijken.

website voor zzp ers

Waarom Webkunner:

N

Ik ben zelf zelfstandig ondernemer en daarom kan ik besparen op overhead kosten

N

Ik ben een betrouwbare, hardwerkende en toegankelijke websitebouwer

N

Ik ben expert in conversiegericht webdesign

N

Voor een zzp website moet je bij Webkunner zijn

{

KLANTEN AAN HET WOORD

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Ellen Hendrickx

Breda Yoga

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Margotmaaskant.nl

...ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties.

Margo Heijkant

Methode Rust in de klas

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.