Website voor ZZP ers

Webkunner maakt professionele conversiegerichte websites.

N

Je website is gericht aan je bezoeker en op conversie

N

Je website is geöptimaliseerd voor snelheid

N

Je website is eenvoudig te beheren

  1. Home
  2. Website voor zzp ers

Website voor zzp ers

Je bent opzoek naar zzp website voorbeelden of naar een betrouwbare webdesigner?

Ik, Martijn Kuilema, ben een fulltime webdesigner uit Breda, sinds 2008. Niet iedere ZZP er vindt het een prettig idee om met een groter internetbureau te moeten samenwerken. Ik maak met veel enthousiasme websites voor zzp ers, van kleine websites tot grote opdrachten en webshops. Ik wil graag jouw nieuwe website maken. Niet zomaar een online visitekaartje maar een website waarmee je nieuwe klanten gaat krijgen.

Voorbeeld goede website zzp

In mijn portfolio vind je vollop voorbeelden van goede websites voor zzp ers. Websites waarover is nagedacht, met de bezoeker als uitgangspunt. Conversiegerichte websites in jouw huisstijl en die eenvoudig zijn te beheren.

Meedenken

Als we je ideeën en wensen doornemen denk ik graag met je mee. We hebben tijdens het bouwen regelmatig contact om de voortgang te bespreken en je kunt live online meekijken met de ontwikkeling van je website.
Zocht je met website voor zzp ers eigenlijk naar meer achtergrond informatie, bekijk dan eens de website van ZZP Nederland.

website voor zzp ers

De kenmerken op een rij:

N

Webkunner is een internetbureau uit Breda

N

Ik ben een betrouwbare, hardwerkende en toegankelijke websitebouwer uit Breda

N

Ik ben zelfstandig ondernemer en daarom kan ik besparen op overhead kosten

N

Ik ben expert in conversiegericht webdesign

N

Voor webdesign Breda moet je bij Webkunner zijn

{

KLANTEN AAN HET WOORD

Ellen Hendrickx Breda Yoga

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Margot Maaskant Margotmaaskant.nl

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margo Heijkant Methode Rust in de klas

...ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.