EEN SEO tekst laten schrijven door Webkunner

Als het schrijven van teksten een uitdaging voor je is of je hier tegenop ziet, dan kan Webkunner je helpen. We bieden niet alleen ondersteuning bij het schrijven van SEO-teksten, maar ook met het gehele plaatje.

N

Je teksten zijn geoptimaliseerd voor de zoektermen

N

De pagina is gericht aan de bezoeker

N

Je pagina doet het goed in Google

  1. Home
  2. SEO tekst laten schrijven

EEN SEO TEKST LATEN SCHRIJVEN DOOR WEBKUNNER

Een SEO tekst laten schrijven is een tijdbesparende keuze. Hoewel er talloze tips op internet te vinden zijn over het zelf schrijven van geoptimaliseerde teksten voor Google, gaat het vaak mis. Het ontbreekt vaak aan een gedegen onderzoek en het inzicht om te weten wat je doet. Een goede SEO-tekst gaat verder dan het simpelweg verwerken van een zoekterm in de tekst. Dit is namelijk niet genoeg om succesvol te zijn. Er is een grote kans dat je concurrenten het beter hebben aangepakt. Daarom is het aan te raden om een professional in te schakelen zoals Webkunner.

HET HELE PLAATJE

Als je een tekst wilt die geoptimaliseerd is voor Google, dan is het doel om deze pagina zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te laten verschijnen. Het schrijven van een goede SEO-tekst is daarbij echter niet voldoende. Wat vaak over het hoofd wordt gezien, is dat je eerst moet weten welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt in Google. Het is ook van belang om inzicht te krijgen in het aantal zoekresultaten dat al 100% geoptimaliseerd is voor die zoekterm, omdat deze websites je concurrenten zijn.

Wat is een goede zoekterm?

Hoewel een zoekterm veelvuldig gezocht kan worden, kan het zijn dat deze toch niet geschikt is vanwege de hoge concurrentie. Er zijn veel concurrenten die al geruime tijd in de top 20 van Google staan en alles in het werk hebben gesteld om daar te blijven. Daarom is het belangrijk om op zoek te gaan naar zoektermen die voldoende zoekvolume hebben en tegelijkertijd niet teveel concurrentie hebben. Op deze manier vergroot je de kans om hoog in de zoekresultaten te verschijnen, misschien zelfs in de top.

Hoe kan Webkunner jou helpen

Webkunner zal allereerst een grondig onderzoek uitvoeren om die waardevolle zoektermen te ontdekken. Vervolgens zullen we samen bepalen welke zoektermen het beste op welke pagina’s van jouw website passen. Daarna is het tijd om een SEO-tekst te laten schrijven. Hiervoor maakt Webkunner gebruik van professionele SEO-tekstschrijvers, die we speciaal voor jouw project zullen inschakelen. Zo krijg je een persoonlijke en volledig geoptimaliseerde SEO-tekst, die gegarandeerd uniek is en geen plagiaat bevat.

Google wordt steeds slimmer

Tegenwoordig is het niet meer voldoende om SEO teksten uitsluitend voor Google te schrijven. Google evolueert voortdurend en streeft ernaar om marktleider te blijven met de meest relevante zoekresultaten. Daarom is het belangrijk om een SEO tekst te laten schrijven met als doel de lezer te informeren en te helpen. Google merkt dit op en waardeert dergelijke SEO teksten hoger.

WAAR LET GOOGLE OP?

Naast de standaard optimalisaties heeft Google o.a. ook de volgende criteria:

  • De zinnen zijn niet te lang
  • De stijl waarin de tekst staat geschreven is actief
  • Weinig gebruik van stopwoorden
  • De tekst leest lekker
  • De tekst en de gehele pagina is duidelijk bedoeld om te lezer te informeren en helpen

JOUW VOORDELEN:

N

Een kans beter gevonden te worden in Google

N

Meer bezoekers naar je website

N

Meer conversie

seo tekst laten schrijven
{

KLANTEN AAN HET WOORD

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Ellen Hendrickx

Breda Yoga

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margot Maaskant

Margotmaaskant.nl

...ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties.

Margo Heijkant

Methode Rust in de klas

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.