076-700 2112

martijn@webkunner.nl

EEN SEO tekst laten schrijven door Webkunner

Vind je het lastig om zelf teksten te schrijven of zie je hier tegenop? Webkunner gaat je helpen, niet alleen met een goede SEO tekst, maar met het hele plaatje.

N

Je teksten zijn geoptimaliseerd voor de zoektermen

N

De pagina is gericht aan de bezoeker

N

Je pagina doet het goed in Google

  1. Home
  2. SEO tekst laten schrijven

EEN SEO TEKST LATEN SCHRIJVEN DOOR WEBKUNNER

Een SEO tekst laten schrijven is een tijdbesparende keuze. Je zou het ook zelf kunnen doen. Het internet staat immers vol met tips over het zelf schrijven van een tekst die is geoptimaliseerd voor Google. Maar daar gaat het vaak mis. Een gedegen onderzoek mist, het “weten wat je doet”. Een goede SEO tekst gaat verder dan een zoekterm verwerken in de teksten. Daarmee kom je er niet. Grote kans dat je concurrenten het beter hebben gedaan. 

HET HELE PLAATJE

Als je een tekst wilt die is geoptimaliseerd voor Google, dan is het de bedoeling dat die pagina zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Dit gaat dus verder dan alleen het laten schrijven van een goede SEO tekst. Wat vooral wordt vergeten is dat je eerst moet weten welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt in Google. Ook is het belangrijk inzicht te krijgen in hoeveel van die zoekresultaten al 100% geoptimaliseerd staan voor die zoekterm. Dit zijn je concurrenten.

Wat is een goede zoekterm?

Het kan zijn dat een zoekterm waarop veel wordt gezocht toch niet goed is, vanwege concurrentie.  Veel concurrenten staan al veel langer in de top 20 van Google en hebben alle middelen ingezet om daar te blijven.
Het is de kunst op zoek te gaan naar zoektermen waar voldoende op gezocht wordt én die niet teveel concurrentie bevat. Dan heb je een betere kans er tussen te komen, misschien zelfs in de top.

Hoe kan Webkunner jou helpen

Webkunner zal een gedegen onderzoek doen en opzoek gaan naar die zoekterm-pareltjes. Vervolgens gaan we samen kijken welke van deze zoektermen we gaan gebruiken op je website en waar op de website.
Hierna komt de stap: Je SEO tekst laten schrijven. Webkunner maakt hiervoor gebruik van professionele SEO tekstschrijvers die ik voor jou zal inschakelen. Zo krijg je een persoonlijke en perfect geoptimaliseerde SEO tekst, die géén plagiaat bevat.

Google wordt steeds slimmer

Vroeger werden SEO teksten puur voor Google geschreven. Dit werkt niet meer. Google wordt steeds slimmer en wilt marktleider blijven, met de beste zoekresultaten. Laat daarom een SEO tekst schrijven die de intentie heeft jouw lezer te informeren en te helpen. Google herkent dit en erkent deze SEO tekst met een hogere waardering.

WAAR LET GOOGLE OP?

Naast de standaard optimalisaties heeft Google o.a. ook de volgende criteria:

  • De zinnen zijn niet te lang
  • De stijl waarin de tekst staat geschreven is actief
  • Weinig gebruik van stopwoorden
  • De tekst leest lekker
  • De tekst en de gehele pagina is duidelijk bedoeld om te lezer te informeren en helpen

JOUW VOORDELEN:

N

Een kans beter gevonden te worden in Google

N

Meer bezoekers naar je website

N

Meer conversie

 seo tekst laten schrijven
{

KLANTEN AAN HET WOORD

Ellen Hendrickx Breda Yoga

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Margot Maaskant Margotmaaskant.nl

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Margo Heijkant Methode Rust in de klas

...ook deze keer ben ik erg te spreken over de snelheid waarmee aanpassingen doorgevoerd werden en zijn prettige manier van communicatie. Daarnaast kwam Martijn met goede suggesties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.