SEO tekst laten schrijven !

Bespaar tijd en energie en laat je SEO teksten schrijven

SEO TEKST LATEN SCHRIJVEN DOOR WEBKUNNER

Een SEO tekst laten schrijven is een verstandige keuze. Je zou het ook zelf kunnen doen. Het internet staat immers vol met tips over het zelf schrijven van een tekst die is geoptimaliseerd voor Google. Maar daar gaat het vaak mis. Een gedegen onderzoek mist, het “weten wat je doet”. Een goede SEO tekst gaat verder dan een aantal zoektermen verwerken in de tekst. Daarmee kom je er niet. Grote kans dat je concurrenten het beter hebben gedaan. Vind je dit lastig of zie je hier tegenop? Webkunner gaat je helpen, niet alleen met een goede SEO tekst, maar met het hele plaatje.

HET HELE PLAATJE

Als je een tekst wilt die is geoptimaliseerd voor Google, dan is het de bedoeling dat die pagina zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Dit gaat dus verder dan alleen het laten schrijven van een goede SEO tekst. Wat vooral wordt vergeten is dat je eerst moet weten welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt in Google. Ook is het belangrijk inzicht te krijgen in hoeveel van die zoekresultaten al 100% geoptimaliseerd staan voor die zoekterm.

Wat is een goede zoekterm?

Het kan zijn dat een zoekterm waarop veel wordt gezocht toch niet bruikbaar is voor jou. Dan kom je er niet tussen in de top van Google. Je concurrentie staan daar al veel langer en hebben alle middelen ingezet om in de top te blijven.
Het is de kunst op zoek te gaan naar zoektermen waar voldoende op gezocht wordt én waar niet iedereen in de Google zoekresultaten al voor geoptimaliseerd staat. Dan heb je een betere kans er tussen te komen, misschien zelfs in de top.

Hoe kan Webkunner jou helpen

Webkunner zal dus vaak eerst een gedegen onderzoek doen en opzoek gaan naar die zoekterm-pareltjes. Vervolgens gaan we samen kijken welke van deze pareltjes we gaan gebruiken op je website.
Hierna komt de stap: Je SEO tekst laten schrijven. Webkunner maakt hiervoor gebruik van professionele SEO tekstschrijvers die ik voor jou zal inschakelen. Zo krijg je een persoonlijke en perfect geoptimaliseerde SEO tekst, die géén plagiaat bevat.

Google wordt steeds slimmer, tip!

Vroeger werden SEO teksten puur voor Google geschreven. Dit werkt niet meer. Google wordt steeds slimmer en wilt marktleider blijven, met de beste zoekresultaten. Laat daarom een SEO tekst schrijven die de intentie heeft jouw lezer te informeren en te helpen. Google herkent dit en erkent deze SEO tekst en pagina met een hogere waardering.

WAAR LET GOOGLE NU OP?

Naast de standaard optimalisaties heeft Google tegenwoordig ook de volgende criteria:

  • De zinnen zijn niet te lang
  • De stijl waarin de tekst staat geschreven is actief
  • Weinig gebruik van stopwoorden
  • De tekst leest lekker
  • De tekst en de gehele pagina is duidelijk bedoeld om te lezer te informeren en helpen

WAT ZIJN DE, KOSTEN BIJ WEBKUNNER?

Een SEO tekst laten schrijven van tussen de 350 en 450 woorden kost per tekst € 70,-. Mocht je liever een langere tekst willen dan kunnen we dat overleggen.

Webkunner raadt ook het zoektermenonderzoek aan. Deze kost eenmalig € 130,- voor een nieuwe website en € 195,- voor een bestaande website.
Meestal wordt een website geoptimaliseerd voor tussen de 3 en 6 zoektermen. Deze keuze is altijd aan jou en ook afhankelijk van de uitslag van het zoektermenonderzoek, hoeveel potentiële zoektermen er überhaupt zijn.

JOUW VOORDELEN:

U

Een kans beter gevonden te worden in Google

Meer bezoekers naar je website

Meer conversie

{

KLANTEN AAN HET WOORD

Ellen Hendrickx Breda Yoga

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Margot Maaskant Margotmaaskant.nl

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Sabine de Rooij Kids2me

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee.
Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.