Reviews

Klanten aan het woord

  1. Home
  2. Reviews

“Ik ben er zeer trots op dat mijn volledige inzet en passie voor webdesign leiden tot mooie resultaten, met tevreden klanten.”

Martijn

Sabrina Oostvogels La Zenza Hairworks

Martijn heeft met Webkunner een prettig bedrijf die snel reageert en zorgt dat de website zsm online komt. Professioneel en denkt met je mee.

Leo van der Hoeven Inside Out

Martijn heeft mij uitstekend geholpen met mijn nieuwe wordpress site waarin ik voluit kan communiceren over het Nieuwe Ondernemen. Veel waarde en veel service voor een prima prijs. Dat zouden meer nieuwe ondernemers moeten doen.

Nora StyleXpressions

Ik ben erg blij met mijn website stylexpressions.com. Ik wil Martijn graag bedanken voor de goede ondersteuning en hulp bij het maken van de site.

Wilbert ter Meulen Chateau d'Argent

Martijn van Webkunner heeft 2 websites voor mij gemaakt waar ik zeer tevreden over ben. De websites zien er mooi uit en waren in een kort tijdsbestek gemaakt. De kosten waren ook bijzonder redelijk en een stuk goedkoper dan bij een groot webdesign bureau. Communicatie met Martijn verloopt heel soepel en zijn respons is altijd erg snel en adequaat. Mocht er zich eens een probleem voordoen dan heeft Martijn het altijd snel opgelost! Zeer belangrijk als je een webwinkel hebt! De websites zijn ook erg gebruikersvriendelijk om zelf het onderhoud te doen en zelf aanpassingen te maken. Ik ontvang ook vaak positieve feedback van klanten over de website. Kortom: je website laten maken bij Webkunner is beslist aan te bevelen!

Yvo Smeekens Nederlandsethuisbeleggers

Martijn is een creatieve meedenker, en de ideale sparringspartner om met jou samen tot een mooi resultaat van jouw website te komen. Hij laat ruimte voor jouw eigen inbreng maar geeft op een leuke spontane manier tips om meer uit je site halen dan je tevoren voor mogelijk hield. We blijven absoluut contact houden, Martijn is de juiste persoon om mee te groeien in de komende periode. Persoonlijke aandacht is absoluut het grootste kenmerk van het hetgene je ervaart als je besluit met Martijn te gaan werken. Ontzettend bedankt Martijn!

Peter van de Klok Auravisie

Ik schakel Martijn nu al een tijdje in voor het maken van mijn websites.
Het is prettig samenwerken met Martijn, hij zet mijn ideeën op de juiste wijze om en geeft daar waar nodig directe input. Pluspunten: Het meedenken en de open houding van Martijn spreekt mij erg aan, ook als het buiten de range ligt.

leendert Melisse Meleta

Ik denk persoonlijk dat ik het niet beter heb kunnen treffen. Martijn doet top werk voor top tarieven. Gezellig in de omgang en hij heeft de gave hetgene uit te voeren wat jij in je hoofd hebt. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn.
Martijn is iig mijn webdesigner voor de de volgende klus!

Martine Arends Arends Styling & Interieur

Mijn prachtige website is door Martijn gemaakt. De samenwerking verliep prettig en mn website is naar mijn zin gemaakt! Ik krijg veel complimenten over mn website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.