Webkunner responsief webdesign !

Professionele responsive websites en webshops

WEBKUNNER = RESPONSIEF webdesign

Webkunner is expert in responsief webdesign. Websites die zichzelf aanpassen aan iedere schermbreedte.

Met mijn jarenlange ervaring in responsive webdesign voor WordPress bedrijfwebsites kan ik voor iedere ondernemer en situatie een moderne website maken. Een website die communiceert met de doelgroep en goed wordt weergegeven op iedere desktop, laptop, tablet en smartphone.

MET JE BEDRIJF SUCCESVOL ONLINE

Webkunner maakt een responsive website waarmee je je bedrijf en je producten en diensten professioneel op ieder scherm kunt presenteren. Een website waarover is nagedacht en die verder gaat dan een online brochure. Je bedrijf staat overtuigend en professioneel online. Zo heb jij een stap voor op je concurrenten.

Help je bedrijf verder

Webkunner is graag je sparringpartner om je bedrijf nét die ene stap verder te helpen. Dat gaat dus verder dan het simpelweg uitvoeren van je vragen en wensen. Webkunner denkt graag mee zodat je met mijn ervaring en expertise nog beter online komt te staan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wat is responsief webdesign?

Dit houdt in dat de website zichzelf aanpast aan de breedte van het scherm waarop het wordt bekeken. Dit om te voorkomen dat er horizontaal gescrollt moet worden of er op een mobiel of tablet ingezoomd moet worden op de tekst.

Google

Vóór responsive webdesign hadden belangrijke websites een aparte website versie voor op de mobiel, vaak een .mobi website. Google wilde hier vanaf omdat dit een rommelig zoekresultaat-overzicht gaf. Op advies van Google werd responsive webdesing bedacht. Een responsive website past de indeling zó aan, dat op een smaller scherm een rechter kolom onder de linker kolom wordt weergegeven. En iedere kolom is dan ongeveer even breed als de breedte van het scherm. De tekst en titel groottes blijven hetzelfde. Sinds 2015 is dit de standaard voor modern webdesign en Webkunner is hierin expert.

Met responsief webdesign kan JIJ:

Zelf inloggen in je website en de aanpassingen doen aan teksten en afbeeldingen

Trots zijn op de online presentatie van je bedrijf

i

Je website makkelijk uitbreiden met nieuwe pagina’s en content

Webkunner responsief webdesign
{

KLANTEN AAN HET WOORD

Ellen Hendrickx Breda Yoga

...Martijn dacht goed met me mee en heeft er nog een paar extra creatieve
dingen aan toegevoegd: hij werkt snel en communiceert prettig...

Margot Maaskant Margotmaaskant.nl

Frisse, creatieve ideeën en een SEO onderzoek werpen meteen vruchten af, mijn site genereert nu veel meer bezoekers en potentiële klanten. Bedankt!

Sabine de Rooij Kids2me

Zijn creativiteit kwam erg sterk naar voren. Hij wist precies wat ik wilde en denkt graag met je mee.
Dank je wel Martijn, ik ben erg blij met mijn website!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.